13 Mart 2015 Cuma

Boys Over Flowers Dizi Tanıtımı ^^



İsmi :Kgotboda Namja
Diğer İsimler: Boys Before Flowers - Boys Over Flowers
Bölüm Sayısı : 24

Oyuncular :
Koo Hye Sun as Geum Jan Di
F4:
Lee Min Ho as Goo Joon Pyo
Kim Hyun Joong as Yoon Ji Hoo
Kim Bum as So Yi Jung
Kim Joon as Song Woo Bin 
Konusu:
Dizide fakir bir kuru temizlemecinin kızı olan ve bir lokantada çalışan Geum Jan Di nin Kore nin en ünlü özel okuluna girmeye hak kazanması ve burada okulun F4 (Çiçek Dörtlü) diye adlandırılan grubuyla yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.
F4 grubu Kore nin en zengin ve en ünlü ailelerinin oğullarının oluşturduğu bir gruptur. Sadece okulda değil okul dışında da çok ünlü olan ve korkulan bu grup, okulda kendilerine yapılan en ufak bir yanlış hareketi bile affetmez yapan kişiyi okuldan kaçırana kadar çeşitli eziyetler yaparlar. Özellikle grubun lideri olan Goo Joon Pyo acımasız ve düşüncesiz biridir. Geum Jan Di nin bir arkadaşının grupla ters düşmesi üzerine Jan Di dayanamayarak olaya müdahale eder ve sonrasında F4 ün çeşitli eziyetlerine maruz kalır. Ama pes etmez ve her şeye rağmen okula gelmeye devam eder. Onun bu cesareti karşısında şaşıran F4, onun diğerlerinden farklı biri olduğuna karar verir. F4 ün lideri olan Joon Pyo, Jan Di den hoşlanmaya başlar, bu onun hayatında ilgi duyduğu ilk kızdır. Ancak Jan Di grubun kendi halinde ve sessiz olan üyesi Yun Ji Hoo ya aşık olmuştur.
Bundan sonra Hem Jan Di nin kendi içinde yaşadığı duygusal karışıklık hem de Joon Pyo ve Ji Hoo nun Jan Di yi kazanmak için gösterdiği çaba beşinin de hayatlarının karışmasına neden olur.
Jan Di kimi seçecektir; ilk aşkı Ji Hoon u mu yoksa onun için her şeyi yapmaya hazır Joon Pyo yu mu? 






Evet arkadaşlar bu dizimiz 4 erkek ve 1 kızımız arasında geçiyor  ve cok güzel bir konusu vardır umarım seversiniz :) 

   

Biraz replik bakalım ^^

     



Umarım beğenirsiniz beğenerek izlediğim bir diziydi ve cok zevk alarak izledim.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kore Oppa Unni ^^